Dreptul familiei: are in vedere toate sferele convietuirii sociale de familie, asa cum este ea prevazuta si definita in legislatie. De la gradele de rudenie, la relatiile intre soti, cu ceilalti membrii ai familiei, cu copiii, si nu in ultimul rand cu autoritatile abilitate in domeniu.

Ajutam cetateni romani din tara si din strainatate sa divorteze, sa definitiveze relatiile cu copiii minori, sa faca acte de dispozitie asupra bunurilor, sa stabileasca dreptul la calatorie oriunde in lume, sa dezbata mosteniri ori sa-si cunoasca intinderea drepturilor si obligatiilor.

Divortulpentru divort in Romania este nevoie de Certificat de casatorie in original sau duplicat in original emis de Primaria care a incheiat casatoria, copie acte identitate, certificat nastere minor/minori, adeverinta de venit pe ultimile 6 luni (in cazul divortului cu minori), dovada spatiului de locuit (in cazul in care doriti custodia minorului) numele si adresa unui martor (care poate fi ruda, sau poate fi martor comun) taxa judiciara de timbru in valoare de 200 ron ce se achita la organul fiscal de pe raza de domiciliu al reclamantului, o scurta descriere a situatiei care va determina sa divortati, optiunea pentru numele ce va fi purtat dupa desfacerea casatoriei, optiunea de stabilire a domiciliului minorului precum si de exercitare a autoritatii parintesti (exclusiva sau comuna). In cazul divortului unor cetateni romani din strinatate, este necesara transcrierea actelor civile la autoritatile romane si alegerea unei persoane mandatare care sa va reprezinte interesele (poate fi si persoana avocatului).

AVOCATII NOSTRI pot fie sa va redacteze actele care se depun la Judecatorie, urmand sa va sustineti singuri interesele – cu un cost minimal, fie sa va reprezinte interesele in fata oricarei instante din Romania.

Copii – in cazul raporturilor de familie, legislatia romana reglementeaza amplu relationarea cu copiii minori .In aceasta materie, distingem problema adoptiilor, care desi implica unele costuri insemnate, ofera satisfactia unor parinti pentru care medicina sau unele relatii sociale complexe nu mai poate face nimic. In acest caz va sfatuim strict sa colaborati cu un avocat, intrucat situatiile juridice la care expune legislatia romana, nu pot fi depasite cu usurinta de un justitiabil.

Plasamentul copilului minor este din ce in ce mai bine gestionat de catre autoritatile locale si judetene, motiv pentru care cu costurile unei consultatii juridice ce poate fi achitata direct din spatele calculatorului, telefonului mobil sau tabletei aflati unde si ce trebuie facut, care sunt drepturile si obligatiile, sau primiti on-line de la noi cererile ce trebuiesc formulate.

Copii – pot genera situatii juridice post-divort, privind dreptul de vizitare, pensie de intretinere,  decaderea parintelui din drepturi, aspecte educationale si de scolarizare, schimbarea domiciliului sau resedintei in Romania sau in strainatate. Tinerii sau adolescentii pot sa genereze unele situatii in traficul rutier, amenzi, agresiuni usoare, sens in care un mesaj e-mail cu expunerea situatiei, scan acte de stare civila, urmate de plata electronica de la terminalul dvs va ajuta sa aflati comod si util ce este de facut si cum sa reprezentati cel mai bine interesele.

Actele civile: obtinerea unor documente, informatii privind taxele stabilite de statul roman sau serviciile consulare, transcrierea, transmiterea inscrisurilor, apostilarea, traducerea autorizata va pot fi facilitate cu o simpla apasare de buton la care avocatii nostri vor raspunde „prezent” .

NOI NE LUPTAM PENTRU CLIENTII NOSTRI!

Suna acum: 0720.927.923, 0745.007.757