Se poate intampla ca drepturile dumneavoastra sa nu mai poata fi protejate decat cu ajutorul unui judecator. Avem experienta de peste 10 ani in litigiile civile motiv pentru care detinem solutii pentru orice buget.

Daca este vorba despre pornirea unui proces noi va putem furniza modelul de cerere on-line, urmand ca ulterior, daca veti considera util sa va formulam si Note de Sedinta care sa poata fi depuse la dosarul dumneavoastra. Tot prin intermediul internetului puteti depune cererea de chemare in judecata. Ramaneti la terminalul dumneavoastra si intrebati-ne cum ? Va puteti rezolva cea mai mare parte a problemei dumneavoastra de acasa sau de la birou cu costuri minimale.

In masura in care considerati ca este nevoie de prezenta unui avocat, noi va putem reprezenta interesele oriunde in tara fie la toate termenele, fie la termenele „cheie” esentiale in Hotararea ce se va pronunta.

Stim sa va ajutam in contestatii la procese verbale de amenzi, litigii care tin de dreptul familiei, mosteniri, contracte, drept de proprietate, recuperari de creante, litigii cu institutiile de credit, accidente, despagubiri morale si materiale. Va asteptam sa colaboram pe internet sau in mod direct. Depinde de bugetul alocat, complexitatea cauzei si probele pe care le detineti. Avem solutii pentru toti!

NOI NE LUPTAM PENTRU CLIENTII NOSTRI!

Suna acum: 0720.927.923, 0745.007.757