Infiintare

Societatea Civila Profesionala de Avocati “Constantin si Nasturica” a luat ființă  pentru a veni în sprijinul persoanelor fizice sau juridice, pentru a promova și dezvolta servicii de consultanță, cosiliere, asistență și reprezentare, la cel mai înalt nivel.
Protejarea drepturilor subiective prin cele mai subtile cai, puse la dispozitie de lege este tinta activitatilor noastre.

Experienta
Actionarii principali ai casei de avocatura au beneficiat de posibilitatea formarii profesionale in domeniul civil, comercial, penal, administrativ, fiscal si bancar.
Cunostintele teoretice au fost consolidate ulterior absolvirii Facultatii de Drept si in cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, in cadrul Institutului pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si in cadrul Institutului Diplomatic Roman.

Echipa noastra
Intrucat domeniile abordate presupun si inraurirea cu alte laturi de activitate, in interesul dvs. am stabilit colaborari cu experti care ofera informatia din punct de vedere tehnic, in timp ce echipa noastra ofera haina juridica.

De ce Casa de Avocatura „Constantin si Nasturica”?
In primul rand pentru ca oferim solutii complete, profesionale si prompte, oriunde in tara, pentru situatiile descrise de dumneavoastra.
In al doilea rand, pentru ca nu irosim timpul dumneavoastra si nici pe al nostru, nu utilizam resursele puse la dispozitie in mod haotic si nu ne periclitam imaginea, in cauze in care nu credem.
In al treilea rand, pentru ca intotdeauna din colaborarea cu noi, castigul cel mai mare va fi al clientului.