Relatiile sociale complicate, genereaza unele probleme de intelegere si acceptare a situatiei claselor de mostenitori. Esential este sa va manifestati intentia de a prelua drepturile succesorale in cel mult 1 an de la data decesului. In lipsa acestei optiuni, exista riscul major al pierderii drepturilor sau diminuarii intr-o masura consistenta a acestora. Avocatii nostri au experienta atat in decaderea persoanelor care nu si-au manifestat intentiile succesorale cat si in protejarea indivizilor care nu au cunoscut unele aspecte legale. De cele ai multe ori, sfatuim clientii sa rezolve in mod amiabil situatiile si in consecinta sa evite cheltuielile excesive, cu ajutorul unor Notificari. In lipsa unei comunicari eficiente, indrumam partea interesata spre evaluarea situatiei de catre un judecator. Un e-mail de prezentare a imprejurarilor relevante, va scuteste de complicatii juridice nedorite, asigurand confortul obtinerii unor opinii legale in fata terminalului electronic la care va aflati.

Clasele de mostenitori sunt specificate in Noul Cod Civil mergandu-se pana la gradul IV inclusiv. Daca nu va cunosteti drepturile, ce acte va sunt necesare, ne puteti intreba ce este de facut descriindu-ne problema dvs. Pretul mic al unei consultatii  va poate aduce beneficii majore in timp util.

Drepturi, excluderi
Fara a avea pretentia de a identifica intr-o scurta prezentare toate domeniile vietii sociale reglementate de lege, avocatii nostri va pot genera imaginea aplicarii legii acolo unde este cazul. Fie ca este vorba de excluderea din drepturile de mostenitor, parentale, din contracte sau  din alte sfere ale obligatiilor, va sfatuim sa ramaneti in contact cu noi pentru a beneficia de opinii specializate .

Bunuri

Realitatile sociale romanesti si europene, au extins notiunea de bunuri de la cele corporale („care pot fi atinse” ) la cele incorporale din ce in ce mai numeroase. Drepturile de autor, drepturile asupra unor actiuni tranzactionate pe burse de valori mobiliare, drepturi asupra unor bunuri viitoare (recolte, medicamente noi)  sunt doar cateva exemple. De-asemeni, in functie de categoria din care fac parte, ele cunosc o reglementare si o protectie diferita in functie de interesul social. Aceste drepturi pot fi pierdute sau castigate, legislatia romana sau europeana sanctionand atitudinea pasiva. Putem sa va comunicam acum modalitatea ce mai buna de protectie sau care sunt documentele care va adapostesc de pierderea acestora.

De-asemeni distrugerea, deteriorarea bunurilor, va genereaza drepturi la despagubiri care poate fi rezolvat intr-o modalitate electronica simpla si eficienta.

NOI NE LUPTAM PENTRU CLIENTII NOSTRI!

Suna acum: 0720.927.923, 0745.007.757