De cele mai multe ori gestionarea inexacta a unor situatii sau refuzul partenerului dumneavoastra de a da curs abordarilor amiabile, generezeaza adresarea cu descrierea problematicii in fata judecatorului.

Falimentul poate fi declarat voluntar sau cerut de alti creditori. In functie de abordare poate fi o solutie sau o piedica severa in raporturile comerciale. Stati de vorba cu noi si gasim o rezolvare acceptabila pentru dumneavoastra si eventual partenerul de afaceri.

Recuperari de creante, incalcari de drepturi si contracte, credite si leasing-uri

Modificarea atitudinii comerciale, genereaza si prestatii in afara cerintelor societatii dumneavoastra. De cele mai multe ori, lipseste o comunicare adecvata, sau actiuni la momentul oportun care sa va simplifice situatia.

Avem cunostinta gestionarii relatiilor comerciale, si stim ce sa cerem unui judecator daca nu exista alta solutie. Important este sa aplicati principiul economic prezent in SUA si in toata comunitatea europeana: „ daca vrei sa te dezvolti ia-ti un contabil experimentat si un avocat eficient!” . Consideram ca putem fi solutia problemelor dvs.

Amenzi si contestatii

Nu va lasati prada autoritatilor care urmaresc vesnic sa identifice sursa de contraventie fara sa va ofere un sprijin institutionalizat! Ori de cate ori considerati ca drepturile au fost incalcate, sau ca sunteti in prezenta unor acte abuzive NU EZITATI sa contestati masurile ! Tacerea dumneavoastra poate costa locuri de munca, scaderea cifrei de afaceri, blocarea sau ingreunarea activitatilor. Din ce in ce mai multi agenti economici prefera „lupta cu statul” decat munca exclusiv in folosul statului. Dumneavoastra in ce sfera doriti sa va plasati?!

NOI NE LUPTAM PENTRU CLIENTII NOSTRI!

Suna acum: 0720.927.923, 0745.007.757