DREPT CIVIL

Cabinetul de avocatura „Constantin si Nasturica” pune la dispozitia clientilor sai asistenta juridica si reprezentare pentru pretentii, partaj, succesiune, actiune in revendicare imobiliara si mobiliara, uzucapiune, anulare contract, reziliere/rezolutiune contract, contestatie la executare silita, ordonanta presedintiala, anulare proces verbal de contraventie, recuperarea de daune, obligarea unei parti la respectarea clauzelor contractuale asumate, in fata instentelor de judecata.

Dreptul la un proces echitabil este in stransa legatura cu garantarea accesului liber la justitie, o procedura echitabila nu poate fi realizata daca litigiul nu este dedus judecatii unei instante competente.

Justitia se infaptuieste in numele legii  de catre un judecator, care trebuie  sa o aplice in concordanta cu dinamica si complexitatea vietii sociale, nu intr-un mod abstract si static.

Dreptul Familiei

Mosteniri

Drept de Proprietate

Contracte

Accidente

Procese

DREPT PENAL

Psihicul uman cunoste o continua modificare, in functie de factori externi si interni privind dezvoltarea individului. De multe ori, acesta este determinant in adoptarea unei conduite, la care se pot adauga si alti factori. Rezultatul factorilor potentiatori imping o persoana spre actiuni care pot sa intre in domeniul dreptului penal. Avocatii nostri au o experienta de peste 10 ani in domeniul penal si o specializare in cadrul unor institutii ale statului care va poate ajuta atunci cand este nevoie.

Va sfatuim ca inainte de a va prezenta in fata unui politist, procuror, judecator sa va informati amplu asupra riscurilor, legislatiei, drepturilor si obligatiilor dumneavoastra. Daca nu este timp pentru o documentare, atunci apelati de urgenta la serviciile unui avocat. Liberatea dumneavoastra, puterea de a fi impreuna cu persoanele dragi NU AU PRET!

Infractiuni cu intentie

Infractiuni produse din culpa

Executare sanctiuni si reabilitari

DREPT COMERCIAL

Interactiunea dintre societatile comerciale romane si/sau straine, ori intre persoanele fizice si cele juridice sau intentia de a avea o societate comerciala, ori de a functiona sub forma unei persoane fizice autorizate cunosc o reglementare legala ampla si uneori greu de inteles.

Din acest motiv oferim pachete de servicii limitate la unul dintre domeniile prezentate in cele ce urmeaza.

Punem la dispozitia dumneavoastra si pachete tip „abonament” de consultanta comerciala.

Societati comerciale

Contracte

TVA si alte taxe

Litigii

ALTE SERVICII

Vesnica pregatire profesionala si stabilirea constanta de noi si noi legaturi in domeniul in care activam, ne face sa putem raspunde unor prebleme legate de :

  • Cetateni straini;
  • Acordare cetatenii;
  • Regulamente interioare pentru societati cu statut special;
  • Asociatii de proprietari
  • Constituiri Asociatii si Fundatii
  • Unele probleme juridice legate de fondurile europene

Este suficient sa trimiteti un mesaj electronic cu descrierea situatiei si noi va putem spune daca reusim sau nu sa va ajutam cu costuri minimale.

NOI NE LUPTAM PENTRU CLIENTII NOSTRI!

Suna acum: 0720.927.923, 0745.007.757