1. Prezenta pagina de internet constituie o interfata de comunicare si reclama vizand stabilirea de relatii contractuale specifice L 51/1995 (modificata) – legea avocaturii.
 2. Prezenta pagina nu se supune conditiilor stabilite privind legea comertului electronic.
 3. Programul de lucru in interiorul caruia se stabileste comunicarea este zilnic de Luni-Vineri, intre orele 9.30 AM – 17.30 PM (ora Romaniei) exceptie facand zilele declarate sarbatori legale si programului de concedii ce va fi anuntat.
 4. Pentru utilizarea prezentei pagini varsta minima obligatorie este de 18 ani impliniti.
 5. Inainte de a initia comunicarea cu noi asigurati-va ca ati citit, inteles si sunteti de acord cu termenii si conditiile din prezenta sectiune.
 6. Plata serviciilor contractate reprezinta acordul de vointa al dumneavoastra in sensul accesarii serviciilor specifice Legii 51/1995.
 7. Societatea Civila Profesionala de Avocati „Constantin si Nasturica” membra in Baroul Bucuresti, nu este raspunzatoare de prezentarea insuficienta, neconforma, inadecvata, neinteligibila a datelor, faptelor, documentelor transmise, pentru care oferim consultanta in limita a ceea ce s-a inteles de catre noi.
 8. Prin transmiterea datelor, documentelor, si altor informatii cu caracter personal, suntem incredintati ca avem acordul dumneavoastra privind prelucrarea si posesia acestor date.
 9. Datele transmise, in termen de 48h de la expedierea raspunsului nostru sub forma de consultanta in format electronic, vor fi sterse definitiv, exceptie facand situatia in care ne solicitati stocarea acestora. Stocarea este contra cost, pentru un tarif variabil ce va fi stabilit pe baza de contract separat.
 10. In masura in care raspunsul nostru in format electronic nu il considerati suficient, si in masura in care solicitarea dumneavoastra nu constituie o alta cerere de consultanta directa sau deghizata, in termen de 24 h de la expediarea consultantei in format electronic de catre SCPA „CONSTANTIN SI NASTURICA” puteti cere in mod gratuit explicatii. Aceste solicitari sunt limitate la 2.
 11. SCPA „CONSTANTIN SI NASTURICA” intelege sa-si formuleze opiniile, raspunsurile si mesajele in functie strict de continutul informativ comunicat.
 12. Intelegerea contractuala considerata validata in momentul probarii platii de catre dumneavoastra cu inscrisuri, capata forma contractului de „asistenta juridica” specificat in anexa L51/1995, si a Normelor Metodologice de aplicare a L51/1995.
 13. Pretul perceput pentru fiecare serviciu in parte, NU este fix, este variabil, si este diferit in functie de speta de drept evocata, atentia si studiul ce este necesar, documentele supuse atentiei si complexitatea juridica.
 14. Pentru eventuale nemultumiri fata de serviciile prestate de catre SCPA „CONSTANTIN SI NASTURICA” va puteti adresa Comisiei de Disciplina din cadrul Baroului Bucuresti.
 15. Continutul Contractului de Asistenta si Reprezentare:
 16. a) Datele noastre: SCPA „Constantin si Nasturica” , cu sediul (fara activitate) in Bucuresti, str. Sold. Ene Modoran nr 5, bl. M 93 A, sc 1, ap 24, sector 5, CIF 28378740, CONT bancar deschis la Garanti Bank ag. Coposu Bucuresti: RO83UGBI0000732006116 RON, reprezentata legal de Avocat Constantin George, membra in Baroul Bucuresti conform autorizatiei nr 386/22.02.2011 emisa de Baroul Bucuresti.
 17. b) Datele complete ale dumneavoastra, inclusiv Codul Numeric Personal si calitatea pe care o aveti (similar daca este vorba despre o societate comerciala)
 18. c) Obiectul contractului
 19. d) Alte mentiuni – ce se comunica inainte de validarea platii, atunci cand este cazul;
 20. e) Onorariul
 21. f) Alte mentiuni cu privire la onorariu se comunica inainte de validarea platii, atunci cand este cazul;
 22. g) Cheltuielile sunt suportate de client, separat de plata onorariului si se comunica inate de a fi efectuate;
 23. h) Clauze speciale :
  – prezentul contract este titlu executoriu cu privire la sumele datorate de client;
  – rapoturile dintre parti nu pot fi dovedite decat cu contractul existent si/sau in conditiile prevazute de Statutul Profesiei de avocat;
  – fata de terti dovada prezentului contract se face cu Imputernicirea avocatiala. Prezentul contract nu poate fi adus la cunostinta tertilor decat cu acordul expres al partilor;
  – clientul atesta calitatea si sinceritatea informatiilor pe care le furnizeaza avocatului si isi exprima acordul ca demersurile facute de avocat sa fie facute conform informatiilor pe care le-a furnizat;
  – neplata onorariului in cuantumul si la termenele fixate, precum si neachitarea contravalorii cheltuielilor efectuate potrivit prevederilor anterioare, dau dreptul avocatului sa procedeze la rezilierea de plin drept a contractului fara nicio alta procedura, formalitate judiciara sau extrajudiciara;
  – prezentul pact comisoriu de grad IV isi produce efectele de la data scadentei obligatiei neexecutate;
  – toate litigiile privitoare la nasterea, modificarea, stingerea, intreruperea si executarea prezentului contract, sunt supuse regulilor de arbitraj si regulilor de procedura prevazute de lege si de Statutul profesiei de avocat;
  i) Alte clauze – se comunica inate de exectuarea platii, atunci cand este cazul;
  j) Loculul si data incheierii contractului – in format electronic, aplicandu-se legea de la domiciliul avocatului, data si momentul fiind acela al receptionarii integrale a platii;
  k) Inregistrarea contractului – acesta va purta un numar specific, trecut in Registrul de contracte conform L 51/1995;
  l) Semnaturile partilor – constand in exprimarea clara si neviciata a vointei de a contracta;
 1. Colaborarea se efectueaza trimitand e-mail cu continutul clar, explicit si sincer al situatiei juridice, mentionarea probelor si atasarea acestora, precum si datele complete ale partii. SCPA „Constantin si Nasturica” in termen de maxim 24 h va oferi un raspuns continand angajamentul de a contracta, termenul de livrare a lucrarii, pretul, modalitatea de plata, alte clauze, costuri sau conditii specifice. Dupa confirmarea in scris a platii, incepe sa curga termenul de livrare a lucrarii/consultantei si celelalte termene specificate.
 2. Pentru accesarea serviciilor de consultanta prin telefon, cu plata prin SMS este necesar sa aveti varsta minima de 18 ani si sa respectati programul de lucru telefonic de luni-vineri intre orele 10.00-18.00 (ora Romaniei). Totodata asigurati-va ca suneti intr-o arie de acoperire telefonica optimizata, iar comunicarea este functionala din punct de vedere contractual si operational. In cazul in care plata se confirma iar convorbirea telefonica nu se poate realiza, sunteti indreptatit sa parcurgeti comunicarea via e-mail sau sa utilizati celelalte numere de  telefon din site.
 3. In masura in care dupa confirmarea platii cu SMS nu suntem in masura sa va oferim raspunsul promt in maxim 24h, unul din reprezentantii Societatii de Avocati va lua legatura cu dvs furnizandu-va informatiile solicitate ulterior. De-asemeni ne rezervam dreptul de a va convoca la biroul nostru pentru furnizarea altor detalii in functie si de optiunea dumneavoastra.
 4. La utilizarea acestui tip de serviciu asigurati-va inainte de plata ca cererea dvs face parte din aria de expertiza prezentata in site. De-asemeni luati-va masurile necesare de notare a continutului informational.
 5. Orice nemultumire se va Notifica in maxim 24 de h de la acordarea consultantei urmand ca dupa ce o analizam si solutionam sa va comunicam in scris pe adresa de e-mail furnizata punctul nostru de vedere.
 6. Prezentati succint situatia, cereti lamuriri doar asupra aspectelor pe care le considerati utile si pentru care nu aveti raspunsuri optime din alte surse gratuite.

Inainte de accesarea serviciilor noastre, asigurati-va ca nu sunteti in postura de a beneficia de informatii gratuite, fie de la nivelul tribunalului de pe raza teritoriala unde aveti domiciliul prin serviciul gratuit de asistenta judiciara, fie prin accesarea subsectiunii corespunzatoare de pe pagina de internet a Ministerului de Justitie

S.C.P.A. „Constantin si Nasturica” isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela in acord cu prevederile L 51/1995 (modificata).

 1. Continutul oricarei subsectiuni poate face obiectul unei modificari fara vreun anunt in prealabil.
 2. Ne rezervam dreptul ca in functie de complexitatea si informatiile expuse sa modificam preturile si tarfifele percepute. Acestea vor fi supuse atentiei dumneavoastra.
 3. Componenta membrilor Societatii de Avocatura, statutului acestora, numarul si atributiile fiecaruia pot fi modificate fara un anunt prealabil.
 4. Exericitam activitatile specifice in raport cu buna credinta, legea, ordinea publica, morala si constiinta noastra, detinand autorizatii valabile emise conform legii avocaturii, asigurarea de raspundere profesionala si regimul evidentierilor contabile.

Toate drepturile legate de continutul, formularea si forma prezentarii apartin SCPA “Constantin & Nasturica”.
Nu vom tolera copierea sau distribuirea in vreun fel a materialelor si textelor prezentate in acest site.

NOI NE LUPTAM PENTRU CLIENTII NOSTRI!

Suna acum: 0720.927.923, 0745.007.757